Bridging the Gap of Georgia Forum

You need to log in to create posts and topics.

Adidas Alphabounce Beyond CG5597 Miehet Valkoinen / Punainen / Musta Kengät

HOKAlla ei ole haittaa auttaa tämän muodon räjähtämisessä lenkkeilylenkkarien kanssa (olkoon mahdollisesti suoraviivaista. Jokaisen meistä ajatus tämän liiketoiminnan vaikutti olevan satu, heti kun esine kukoisti vastapainoksi älykkäälle liikkuvuudelle). Vaikka näyttää siltä, ​​että he ovat periaatteessa murtaneet tämän muodon näinä aikoina, siitä syystä, että välipohja-avaruusajan vaahto näyttää kuin ansaitsisi rahaa, ajattele pian sen jälkeen, kun se on ruokinnut jonkinlaista Lasagna Hut Mozzarella Popper -pizzaa - yksinkertaisesti vain imee tämän ominaisuuden lisäksi Adidas I-5923 kengät juoksukengän takana.

HOKA: n mukaisesti kaatuminen tarjoaa motiivin. Tämä välipohjan geometria tarjoaa kattavan pintapuhelun (ei paskaa) sen lisäksi, että se helpottaa tämän jalan vakauttamista, etenkin kun hallitaan ylhäältä alas. Aivan kuten jonkinlainen pyöräilykengän ajaminen tai ehkä hiihtokengät (tai omenayhtiön ydin tai ehkä yksi-hitter), nämä Adidas Alphabounce Beyond CG5597 Miehet Valkoinen / Punainen / Musta Kengät ylhäältä alas rippaukset luokitellaan tämän juoksukengän keskitoiminnoksi. Kun tämä puhelu annetaan pidemmän aikaa suuremman ohjelmiston lisäksi, tämä puhelu alkaa nopeammin. Paino vaikutelman kanssa lähetetään yleensä, ja keskijalan muutos auttamaan varpauksissa tapahtuu paljon enemmän ilman ongelmia.

Joten vauvan sukupuolen määrittäminen on suunniteltu? Liekkiraiteita tai kenties hieman teknisiä maastoja, etenkin hellävaraisempien Adidas Stan Smith -kenkäpintojen kanssa. Vaikka Adidas ZX 700 -kengät ovatkin ainutlaatuisia sovelluksen suhteen, HOKA väittää, että Meta-Rocker -teknologinen osaaminen ja ainutlaatuinen välipohja ovat hienoja riippumatta siitä, miten yleensä hallitset.

Ensisijaiset ajatteluprosessisi? Suurin osa meistä ei ole saanut tuotetta oikealta vaellustoiminnolta, vaikka se ei ehkä näekaan sitä kammottavaa juoksemista näkemällä, minkä luultavasti voisit kuvitella. Tätä takajalan osaa uskotaan hyvin yksinomaan alamäkeissä. Tarkoitettu paljon enemmän keskijalka-iskijoille tai Ehkä tuottavia urheilulajeja, se ei ehkä ole täysin tunnistettavissa vuokrilla. Ei ole yllättävää, että sain kuitenkin joitain jalkaelokuvia.

Ylhäältä, joka on muotoiltu jonkin verran kevyestä, erittäin hankausta kestävästä hienoverkosta, jossa on ariapreenin kieli Lycra-vampyylin lisäksi, on yleensä melko mahtava. Se on todella herkkä Adidas EQT Basket ADV -kenkien mukavuuden lisäksi, joka tuo kevyyden lisäksi myös ilmaisen jalan ympärille. Antaa toivoa löytää tekniikan usb-porteista, joissa on paljon enemmän trek-kenkiä ja saappaita tai kenties reittikenkiä ja -kenkiä. Varmasti samanlaisen kuin melkein minkä tahansa HOKA-juoksukengän lisäksi, tämä iskunvaimennus on yleensä yli riittävä.